Nieuwe traktor F1 controller met traktor software 2.5

Schrijf je onderaan in om op de hoogte te blijven!

Home / Nieuwe traktor F1 controller met traktor software 2.5
admin | January 18, 2012 | no comments

0 Flares

0 Flares


×

Native Instruments komt met de Traktor F1 controller! Native Instruments geeft ons een sneak peak van de nieuwe Traktor controller, dmv van de social media. Ze hebben bijvoorbeeld net een eigen Twitter account aangemaakt ( @Traktor ), en daar de sneak peak als eerste op gezet. Wij kregen de sneak peak via de nieuwsbrief van Native Instruments. Native Instruments hebben het zelf over ‘The Future of Traktor’!

De nieuwe Traktor controller wordt de nieuwe Traktor X1, de Traktor F1. Daar gaan de geruchten over. Is ook niet zo verwonderlijk, aangezien de Traktor X1, vorig jaar in de uitverkoop ging en dan weet je meestal dat er iets nieuws uit gaat komen! De Traktor F1 ziet er flashy uit met Led-buttons met verschillende kleuren, net zoals bij bijvoorbeeld de Novation Launchpad voor Ableton Live. Daar begint eigenlijk gelijk de vergelijking al. Je triggert namelijk met de pads van de Traktor F1 samplebanks en loops, zoals je dat in Ableton Live ook doet. Kortom Traktor groeit steeds meer richting Ableton, wat we eigenlijk al verwachtte, sinds de komst van Traktor Pro 2 en de Traktor S4 controller. In Ableton kan je tenslotte ook al gewoon draaien als een DJ, aangezien Ableton het ook gewoon voor je Synct!
Naast de Led-buttons heeft de nieuwe Traktor controller ook draaiknoppen en faders waarmee je nog meer controle hebt over je set. En ook de Traktor software krijgt een update of upgrade, welke van de 2 is nog niet helemaal duidelijk. Het wordt in elk geval Traktor 2.5. Daarmee kan je nog meer freaken met loops en samples in samenwerking met de nieuwe Traktor controller.

Dus voor DJ’s die niet kunnen beatmatchen, of het beatmatchen beu zijn, of wat anders willen, of extra’s. Het wordt steeds meer geaccepteerd dat je als DJ niet meer zelf beatmatcht, maar wel alleen als je die tijd dan vult met andere creatieve dingen, zoals loops, samples, effecten of gewoon een instrument ernaast spelen!

Benieuwd naar wat Traktor allemaal kan en wat het inhoudt en evt een Cursus Traktor volgen? Stuur met onderstaand contactformulier ons een mail voor meer info

Ervaringen:

Loading Quotes...
Facebook Twitter YouTube